Heder åt så duktiga parkarbetare

Efter tre arbetsdagar var man klar med sin uppgift. Såhär fint blev det; högarna med krossten och överskottsjord är också bortforslade.

Nu återstår att se – när många våta dagar så småningom sätter in – om åtgärderna gjort nytta!

Kommentarer
Postat av: Birger


Längsta dagen. Kortaste natten. En bra midsommar önskar jag alla som läser detta, och naturligtvis alla andra också.

2018-06-21 @ 15:57:30
Postat av: Per

Tack detsamma, Birger! Och i samma ögonblick inser jag nu, att jag missade din namnsdag härom veckan; så grattis i efterskott!

2018-06-21 @ 19:49:22
Postat av: Birger


NAMN - Du är förlåten Per! För att du inte hyllade mig på min namnsdag. Firande av namnsdagar har aldrig stått högt i kurs i min värld. Därför blir jag rörd och glad när någon skickar en hälsning. I år var det du och en av mina kusiner. – Noteras kan att jag hade kunnat heta Bodil i stället. Det sägs att min mor hade det namnet i beredskap, ifall det skulle trilla ut en tös. Vi är ju födda i den avlägsna tid då föräldrar fick ge sig till tåls och vänta på svaret. Långt innan det var möjligt att ta reda på könet i förväg. (Vad detta nu skall vara bra för.)

2018-06-23 @ 08:54:05
Postat av: Per

För mig är heller inte själva firandet av en namnsdag det "viktiga" - utan snarare ihågkomsten. Inför varje nytt år brukar jag sätta mig ner med en väggalmanacka och kryssa för alla namnsdagar som har någon relation i min bekantskapskrets. Detta hindrar dock ibland inte - som synes, att när dagen väl kommer, så missas den ändå.

2018-06-23 @ 09:06:09
Postat av: Bodil

Åh!Birger. Jag är smickrad verkligen. Ett bra namn har jag alltid tyckt

2018-06-24 @ 22:11:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0